1 ♥ And so it begins..

2 ♥ One tasty dish

PicMonkey Collage

Kender i problemet, du er lækkersulten men vil gerne prøve at holde den sunde/slanke linje?

Det problem har jeg mere eller mindre hver dag!

Jeg er i takt med at jeg er blevet mere voksen, også blevet mere og mere af en sukkergris..

Da jeg var yngre kunne jeg slet ikke lide ting som slik, chokolade og kager (oh, hvad jeg ikke ville give for at have det sådan igen. Haha!) men nu elsker jeg desværre mere eller mindre alt hvad der er usundt.

Jeg prøver dog at holde mig helt 100% væk fra sukker, hvidt brød, pasta og kartofler 6 dage om ugen, det er hårdt nogle dage, men det hele værd når jeg kigger på min krop..

For 2 år siden vejede jeg lige over 76 kilo fordelt på 165 cm.. oh!

I løbet af de sidste to år har jeg tabt omkring 26 kilo så jeg nu vejer lige under 50 kilo, og jeg er i den bedste form jeg nogensinde har været.

Det har virkeligt været en lang og sej kamp, og nogle gange har man haft lyst til at opgive. Men hver dag når jeg tænker på hvor langt jeg er kommet, bekræfter det mig bare i, at jeg skal fortsætte ned af den vej jeg er på, og ikke vende tilbage til min gamle livsstil.

Én gang om ugen har jeg en cheat day, der spiser jeg præcis hvad jeg vil uden at tænke en ekstra gang eller have dårlig samvittighed, og det er den bedste dag på hele ugen, hihi.

I kan tro at der helt sikkert nok skal komme en masse indlæg hvor jeg viser alt hvad jeg spiser på mine cheat days, på lige fod med alle de indlæg jeg har i sinde at lave om sund mad.

I dag er ikke min cheat day, men jeg havde de vildeste sukkercravings og bare brug for noget sødt, nu!

Jeg havde set et lækkert billede af noget æble med kanel bagt i ovnen, og tænkt at det ville jeg prøve, dog uden bagning, da jeg hader alt tilberedt frugt, yuk!

Jeg ELSKER næsten alt slags frugt når det er råt, men tilberedes det på nogen måde, så kan jeg slet ikke få det ned.

Så jeg besluttede lige at prøve at skære æble i små tern og bananer i tynde skiver drysse kanel over og spise det som snack.. og det virkede bare så godt! Mums.

Det stillede fuldstændig min sukkertrang samtidig med at det mættede og gav mig god samvittighed over at have “syndet på den sunde måde”.

Det kan jeg i hvert fald anbefale big time, som en snack hvis man er ved at falde i sukkerfælden.

Godt nok ved jeg godt at de kloge siger at man heller ikke skal spise for meget frugt, men den regel holder jeg altså ikke, frugt og grøntsager må jeg få præcis ligeså meget af i min hverdag som jeg vil, fordi det holder mig fra at spise langt mere usunde og fededende ting,

bum!

Jeg tænker at det også vil smage skønt med lidt skyr under som morgenmad.

IMG_9151

Hvad gør i når i får sukkercravings?

kys kys ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ♥ And so it begins..