3 ♥ 'ching 'ching baby

4 ♥ No time for sleep

PicMonkey Collage

Jeg vågner, kigger på uret, aaah, klokken er kun 6.30, jeg kan godt lige sove lidt mere..

Men nu hvor jeg er vågen, så skal jeg lige ud og tisse, og så kan jeg også lige hurtigt tjekke min telefon.

Ups, nu er jeg vågen og kan ikke sove mere. Nå men så kan jeg ligeså godt stå op.

Sådan har det foregået mere eller mindre alle mine morgener her i min påskeferie.

I dag på min sidste feriedag havde jeg besluttet at jeg skulle sove længe, men selvfølgeligt var jeg vågen og oppe omkring klokken 6.30 igen. Så meget for at få sovet igennem her på den sidste dag jeg kan. Hihi.

Jeg starter på mit nye job i morgen, så jeg tror at jeg vågner så tidligt fordi hele min krop er spændt på det nye eventyr jeg nu skal begynde på, og det er min hjerne bestemt også!

Da jeg alligevel lå og vendte og drejede mig i sengen og ikke kunne falde til ro igen, besluttede jeg mig for at stå op, lave noget lækker morgenmad og ordne en masse praktisk.

Jeg tror jeg er ved at blive syg, jeg er i hvert fald virkeligt snottet og har ondt i halsen, min kæreste havde samme tur de sidste par dage han var hos mig inden han tog hjem, så jeg har garanteret fanget det fra ham.. Øv!

I går spiste jeg aftensmad hos mine forældre, min daddy laver hjemmelavede ingefærshots (lidt ala dem fra Joe and the Juice) som han selv drikker hver morgen, og han er aldrig syg!

Så jeg fik ham til at lave et til mig i går, for at håbe jeg så ville vågne frisk og rask i dag. Da det ikke var tilfældet, startede jeg i dag ud med et glas med c-vitamin brusetablet i.

Så nu krydser jeg bare fingre for at det så er væk i morgen! Jeg har da virkeligt hverken tid eller overskud til at ligge mig syg lige nu..

Jeg kan simpelthen ikke komme i gang med min dag uden kaffe. Skulle jeg vælge en enkelt ting jeg kun måtte drikke resten af mit liv, er jeg helt overbevist om at kaffe ville ende på min top 3 liste, sammen med pepsi max og vand.

Derfor starter min morgen altid med en kop kaffe.

Mens jeg drak min morgenkaffe lavede jeg mig nogle protein pandekager som min kæreste har lært mig. Jeg bruger bare en scoop proteinpulver, 2 æg og en scoop havregryn og blander rundt, steger på panden som normale pandekager og så drysser jeg lidt strø (eller hvad det hedder? Det der svarer til sødetabletter, bare i knust form) hen over, wupti. Mega mættende, sund og lækker morgenmad.

Jeg ved ikke hvor godt det ser ud, men smagen er i hvert fald fantastisk! Og så jeg er virkeligt mæt maaaange timer efter jeg har spist sådan en portion.

IMG_4397

Hvad laver i til morgenmad hvis i rigtig skal forkæle jer selv?

Morgenmaden blev fortæret i sengen med computeren på skødet, og først nu vil jeg kravle ud af min seng.

Jeg skal nemlig ud og købe en oplader til min telefon, da jeg var så smart at glemme den hos mine forældre i går og min telefon nu er gået død for strøm..

Bag efter skal jeg op og træne, og så suser jeg en tur ind mod byen hvor jeg skal have ordnet vipper hos min dygtige vippedame så de er helt nye og fine til i morgen, og til slut skal jeg mødes med en veninde og caféhygge og ordne verdens situationen 😉

Jeg håber i får en rigtig dejlig dag!

Kys kys ♥

2

 • Øv, at du er ved at blive syg. Men godt du alligevel kan hygge med proteinpandekager og kaffe. Det kan jeg også godt selv lide at lave, hvis jeg skal hygge mig (dog ikke kaffen. Den er jeg ikke fan af, haha) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Melina

   Ja det er altså ærgerligt! Forhåbentligt bliver det ikke værre end nu.

   Jeg ville næsten ønske at det var mig der ikke kunne lide kaffe,
   så jeg ikke var så afhængig af den som jeg er. Hihi 😉
   -Christina Melina ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ♥ 'ching 'ching baby