5 ♥ Sick, tired and alone

6 ♥ Busy doing nothing

Jeg skrev dette indlæg i forgårs, men har åbenbart ikke fået postet det, så det har ligget som klade. Så i får det da lige nu, da jeg er for træt efter min 9 timers vagt til at skrive noget som helst.

PicMonkey Collage

Kender i det når man føler man har haft travlt en hel dag, men alligevel intet har nået?

Sådan en dag har jeg i dag..

Jeg er i den super heldige situation at jeg har påskeferie helt indtil på fredag.

Eller, det vil sige. Jeg står imellem to jobs, jeg er stoppet på mit gamle, og starter først på det nye på fredag..

Det skal i nok høre meget mere om.

Men i hvert fald betyder det, at jeg de her dage har en hel masse tid til at hygge mig og forkæle mig selv i, inden jeg starter på det nye job hvor jeg helt sikkert nok skal få rigeligt at se til!

Den sidste uges tid har stået på ren hygge med min mand og en masse kvalitets kæreste tid, hvilket virkeligt var tiltrængt! ♥

I morges vendte han snuden hjem ad, så jeg hoppede i træningstøjet og drog mod fitness centeret.

Jeg får lagt lyse striber i mit hår en gang hver anden måned, og jeg har nok trukket den liiidt for længe denne gang, (det mente min frisør i hvert fald, ups)

i hvert fald trængte mit hår virkeligt til en ordentligt omgang, så jeg tænkte at jeg lige kunne stoppe forbi min frisør på vej ned og træne for at høre om de havde en tid snart til at ordne det, da jeg ikke kunne komme igennem til dem på telefonen.

Det havde de, hvis jeg kunne sætte mig i stolen med det samme, og bum, så var de næste 3 timer ligesom planlagt.

Jeg er simpelthen så dårlig til at sidde stille så længe, der skal helst ske noget hele tiden, ellers skal jeg i det mindste have mulighed for at kunne rejse mig, bevæge mig og gå lidt rundt, så jeg er en pestilens at have som kunde for en frisør, hihi. Heldigvis er hun vant til mig.

Jeg har de seneste måneder døjet med virkeligt dårlig hud, og jeg har ellers altid været en af de heldige der nærmest aldrig har haft en bums, så jeg er helt ødelagt over det.

Selvom jeg godt ved at der er mange større problemer i verden, så påvirker det mig altså helt sindssygt når min hud ikke spiller.

Jeg besluttede mig derfor spontant for, at jeg også var nødt til at smutte en tur forbi en kosmetolog inden jeg starter det nye sted.

Jeg googlede mig frem til et sted der lå nogenlunde i nærheden og ringede til dem.

De havde kun en enkelt tid tilbage de næste par uger, i dag kl 16, så jeg måtte skynde lidt på min stakkels frisør for at blive hurtigt færdig, og så suse videre til kosmetologen, hvilket virkeligt var det dejligste jeg nogensinde har prøvet!!

Skal man virkeligt forkæle sig selv på et mega mega højt plan kan jeg anbefale at få en ansigtsbehandling!

Det var første gang jeg prøvede det, da jeg jo som skrevet aldrig har haft bumser før, og jeg er mega fan!

Jeg troede faktisk at det var pga. stress fra det gamle job at min hud var slået helt ud, men kosmetologen spurgte mig som noget af det første om der var sket noget hormonelt i min krop det sidste halve års tid, som f. graviditet eller andet, og først da hun siger det tænker jeg på at jeg smed p-pillerne for 6 måneders tid siden

(dejlig privat info, men som jeg skrev i forrige indlæg.. Intet filter 😉 )

Jeg har slet ikke skænket det en tanke at det kunne have noget med det at gøre, men efter at have googlet og læst diverse debatter på nettet her til aften, kan jeg se at det åbenbart er noget rigtig mange oplever, wtf?!

Hvordan kunne jeg ikke vide noget om det??

Nu overvejer jeg super meget at starte på pillerne igen, bare for at få min fine rene hud tilbage..

Jeg ville bare så gerne have at min krop skulle være “sund” og ikke proppes med hormoner hver dag, men ikke for enhver pris!

Hvad er jeres erfaringer med det, hvis altså nogle af jer har prøvet det?

Har i oplevet problemer med uren hud da i smed p-pillerne, og har nogle af jer startet på dem igen og så fået jeres rene hud igen?

(please, sig lige ja, jeg håber sådan!)

Jeg fik i hvert fald købt en lækker rens og en lækker ansigtscreme hos kosmetologen,

så nu krydser jeg bare fingre for at jeg i det mindste kan se en effekt af den inden længe!!

Så er denne måneds selvforkælsesbudget hvis også i høj grad brugt op, hihi.

IMG_9174

Hvad gør i når i virkeligt skal forkæle jer selv?

Kys kys ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ♥ Sick, tired and alone