2 ♥ One tasty dish

3 ♥ ‘ching ‘ching baby

PicMonkey Collage

Okay.. Jeg skal bare lige kigge.. Men den kunne jeg faktisk godt bruge, denne her ryger lige i kurven for en sikkerheds skyld, der er jo ikke ret mange tilbage, og nu hvor jeg alligevel skal betale fragt kan jeg ligeså godt også tage denne her med også, den er jo billig.. Er det en tanke du kender?

Sådan er jeg når jeg online shopper.

Jeg er en kæmpe sucker for ikke at skulle fysisk ud og købe tøj, ikke at jeg ikke også er god til det (hæhæ) men der er bare noget skønt ved at kunne sidde der hjemme i sin seng foran sin computer i hyggetøj med en kop kaffe og fylde klædeskabet med herligheder..

Generelt er der mange butikker jeg ikke gider, enten er ekspedienterne alt for ivrige (hvilket jeg slet ikke kan overskue, så går jeg!) eller også er det tæt på umuligt at få noget hjælp selv om man aktivt hvad man gør hvad man kan for at fange en ekspedients opmærksomhed.

Jeg siger SÅ tit til mig selv at jeg bare lige skal kigge lidt på tøj for inspiration, selvom jeg jo sleeet ikke har råd til at shoppe denne her måned, og på mystisk vis og før jeg har set mig om, sidder jeg og taster mine kortoplysninger ind.

For mig føles det som en lille gave når der enten ligger en lille pakke i postkassen med noget jeg har bestilt, eller en seddel om at jeg skal hente en pakke på posthuset.

Det gør mig lillepige glad helt ned i maven.. Er jeg skør eller har i det ligesom mig?

Jeg ved jo logisk godt at jeg selv har købt og betalt, men alligevel er det altså bare en anderledes følelse end bare at gå i en butik og købe noget.

Særligt kan jeg komme helt op og køre hvis det sted man har købt noget fra, har gjort noget ud af det, og det er pakket lidt lækkert ind. Så er jeg solgt og de kan regne med at have en fremtidig fast kunde! haha..

Når nu man shopper så meget som jeg gør, så er det smart at variere lidt mellem at købe dyrt og billigt har jeg efterhånden lært. Derfor er jeg også kæmpe fan af Ebay, man kan være uheldig, men jeg har godt nok gjort mange lækre køb til ingen penge der inde efterhånden!

Desuden tager det så lang tid om at komme, at man helt kan glemme hvad man har bestilt, især hvis man har bestilt mere i mellemtiden.. Og så føles det virkeligt som en gave når det ligger i postkassen!

Jeg går lige nu og venter på blandt andet disse tre ting jeg tænkte jeg ville dele med jer.

PicMonkey Collage

billede 1 – 26kr. / billede 2 – 26 kr. / billede 3 – 34 kr.

Er de ikke bare smukke? og SÅ billige! Jeg håber de er ligeså skønne når de kommer frem.

I må sige til hvis i vil have en update når jeg modtager 😉

De 2 sorte findes også i hvid, og det er min plan at jeg også bestiller dem hjem i hvid, hvis de ser ud som jeg håber når jeg modtager dem.

Så i må altså ikke købe dem alle sammen!! hihi.

 

kys kys ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ♥ One tasty dish